Fodbold nyheder

Kæmpe corona-kaos:
Brasilien vs Argentina afbrudt af myndigheder!

Af Asbjørn Steffensen

De to store sydamerikanske nationer nåede blot at spille fem minutter, før et stort corona-kaos brød løs.


En kæmpe skandale har ramt sydamerikansk fodbold. En af de mest ikoniske landsholds-opgør, Brasilien mod Argentina, skulle finde sted på Arena Corinthians i Sao Paulo søndag aften dansk tid, men nåede kun lige at komme i gang, før den stoppede igen.

Efter fem minutters spil af opgøret stod der pludselig brasilianske sundhedsmyndigheder på banen og stoppede kampen, da de var utilfredse med, at en håndfuld argentinske Premier League-spillere var kommet ind i landet på ulovlig vis, skriver flere medier.

Politiet mener ikke, at de argentinske Premier League-spillere har overholdt de strikse regler omkring corona, der er fra at rejse fra England til det sydamerikanske kontinent. Der opstod tumult på banen og de argentinske spillere blev sendt i omklædningsrummet og imens blev der diskuteret intenst på sidelinjen, blandt andet mellem de to landstrænere og Lionel Messi og Neymar.

De fire argentinske spillere der er tale om er Emiliano Martinez, Emiliano Buendia, Giovani Lo Cels og Cristian Romero, der alle spiller i Premier League til hverdag. Kampen blev efter en times spekulationer og diskussioner suspenderet, og det er nu op til FIFA at finde ud af, hvad der skal ske.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik