Fodbold nyheder

Spansk avis: Lynhurtig Wolves-profil er klar til Tottenham-skifte

Af Asbjørn Steffensen

Adama Traore er ifølge spansk avis klar til skifte til liga-rivalerne fra Tottenham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Adama Traore har de sidste par år terroriseret forsvarsspillerne i Premier League med sine hurtige driblinger og usammenlignelige fart. Udover sin hurtighed er den 25-årige spanier også udstyret med en utrolig fysik, der gør ham meget svær at spille overfor.


Kantspilleren, der fik sin fodbold-uddannelse på Barcelonas akademi, har denne sommer været rygtet væk fra Wolverhampton, og her har liga-rivalerne fra Tottenham virket mest lune på Traore. Nu skriver den spanske avis Cadena SER, at skiftet til Spurs er meget tæt på at blive en realitet.

Traore har sagt til sin agent, Jorge Mendes, at han gerne meget gerne vil genforenes med sin tidligere træner Nuno Espirito Santo, og forhandlingerne derfor gerne må fremskyndes, så han kan skifte denne sommer.

Wolverhampton vil dog ikke lade deres hurtige profil gå billigt, da han stadig har to år tilbage af sin kontrakt. Klubben har ikke fået den bedste start på sæsonen, hvor de har tabt deres første tre kampe i Premier League.

Traore kom til Wolverhampton fra Middlesbrough i 2018 og har siden da nået 134 kampe for klubben og lavet 10 mål og 18 assists.


Mere om Adama Traoré

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE