Fodbold nyheder

Journalist:
Inter venter bare på Eriksen

Af Niels Nedergaard

Ifølge journalisten James Horncastle fra fodboldmedier The Athletic mangler Inter kun at få Eriksen tilbage efter sit uheld ved EM, før holdets trup er komplet.

Article image
Ritzau-Scanpix

I transfervinduet har Inter sagt farvel til store profiler som Romelu Lukaku og Archif Hakimi. Det har dog ikke skræmt de forsvarende italienske mestre, og i stedet har man blandt andet hentet den rutinerede bosniske angriber Edin Dzeko til klubben. Ifølge den anerkendte journalist James Horncastle fra The Athletic mangler Inter da heller ikke noget i truppen – og dog. De mangler nemlig én ting. At få danske Christian Eriksen tilbage på holdkortet.

Danskeren har været nødsaget til at holde en pause fra fodbolden grundet sit grusomme uheld under EM, hvor han pludselig faldt om og måtte genoplives. Samtidig siger reglerne i Serie A, at man ikke må spille kampe med en såkaldt pacemaker, som danskeren ellers har været installeret præcis som hollandske Daley Blind også fik gjort det, da han døjede med hjerteproblemer. Nu venter Inter så bare på, at de får grønt lys til, at Eriksen igen kan spille for dem.

- Den eneste, der mangler, er Eriksen på den midtbane. Ham venter de på, efter han fik hjertestop, siger han og tilføjer, at de har købt Hakan Calhanoglu, der kan dække danskerens position, forklarer James Horncastle i podcasten ”The Totally Football Show”.

Ifølge Ekstra Bladet fremgår det desuden, at Inter har forsikret sig godt, og derfor arbejder de tæt sammen med den danske landsholdsspiller om, hvordan det videre forløb kommer til at blive, hvis han ikke kan fortsætte karrieren i det italienske grundet reglerne.

Inter åbner Serie A-sæsonen på lørdag, hvor holdet møder Genoa på hjemmebane i et opgør, hvor de forsvarende italienske mestre på papiret er storfavoritter.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik