Fodbold nyheder

Efter Varanes præsentation i Manchester United:
Derfor forlod jeg Real Madrid

Af Asbjørn Steffensen

Raphael Varane fortæller i sit første interview siden sin præsentation i Manchester United årsagen til sit Real Madrid-exit.


Franske Raphael Varane blev præsenteret på Old Trafford foran mere end 70.000 ellevilde fans inden Manchester Uniteds første liga-kamp denne sæson mod rivalerne fra Leeds. Den 28-årige midterforsvarer var længe rygtet til Manchester-klubben og efter flere ugers spekulationer blev handlen endelig offentliggjort.

I sit første interview efter at være blevet Manchester United-spiller fortalte Varane blandt andet hvorfor han endte med at sige farvel til Real Madrid, som han havde spillet for i 10 sæsoner.

- Jeg tror, det var et godt tidspunkt af flere årsager, men det vigtigste er, at det er ny udfordring og det er en stor motivation at starte i en ny liga for en stor klub som Manchester United, sagde Varane.

Den franske verdensmester fortæller også, at han inde skiftet havde snakket med The Reds's manager, Ole Gunnar Solskjær, og blev stor fan klubbens ambitioner.

- Det var meget vigtigt for mig at vide, præcis hvad klubbens filosofi, udfordringer og ambitioner er. Det er meget vigtigt for mig. Og jeg er målrettet og klar til at arbejde hårdt og gøre alt for at vinde trofæer. Det motiverer mig, siger Varane.

Midterforsvareren nåede 360 kampe for Real Madrid, hvor han vandt fire Champions League-trofæer og tre La Liga-titler.

Mere om Raphaël Varane

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik