Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Chelsea er tilsyneladende tæt på en genforening med Romelu Lukaku, selvom der fortsat er grus i forhandlingsmaskineriet mellem "The Blues" og Inter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea bliver mere og mere sikre på at kunne få fingrene i Inter-angriberen Romelu Lukaku i løbet af weekenden. Thomas Tuchel er ivrig efter at hente den belgiske angriber tilbage til Chelsea, før den nye sæson sparkes i gang. (Standard)


Chelsea foretrækker at bytte sig til Romelu Lukaku i en handel, hvor Inter også får en transfersum, mens Inter forlanger en transfer, hvor Serie A-klubben kun får en transfersum. (Sky Sports)

Romelu Lukaku er og Chelsea blevet enige om de personlige vilkår i en eventuel kontrakt, så nu afhænger alt af, om ”The Blues” og Inter kan blive enige. (football.london)

Chelsea-ejeren Roman Abramovich har bedt om et møde med Lionel Messis repræsentanter, efter det kom frem, at argentineren ikke fortsætter i FC Barcelona. (AS)

Lionel Messi skal have sagt, at en genforening med Pep Guardiola i Manchester City er hans førsteprioritet. (Mail)

West Ham United forhandler fortsat med Fiorentina om at købe Nikola Milenkovic for 123 millioner kroner. Den 23-årige serber er dog også et varmt navn i Juventus. (Mail)


West Ham United har også sendt endnu et bud til Marseille. Premier League-klubben bød også på den kroatiske forsvarsspiller Duje Caleta-Car sidste sommer, og nu har ”The Hammers” altså prøvet lykken igen. (L’Equipe)

Den amerikanske angriber Josh Sargent er tæt på at skifte fra Werder Bremen til Norwich City. (Goal)

Southampton har afvist Aston Villas bud på midtbanespilleren James Ward-Prowse. Buddet lød på 219 millioner kroner. Southampton har ingen intentioner om at sælge den 26-årige englænder denne sommer. (Football Insider)

Chelsea er interesseret i Juventus-forsvareren Matthijs de Ligt, som ”The Blues” vil tilbyde 439 millioner kroner og angriberen Timo Werner. Juventus er dog mere interesseret i midtbanespilleren Jorginho, hvis en byttehandel plus en transfersum kan komme på tale. (Calciomercatoweb)

Everton-manageren Rafael Benitez holder et vågent øje med Salomon Rondon og angriberens situation i Dalian Pro. Den 31-årige angriber risikerer at få ophævet sin kontrakt med den kinesiske Super League-klub. (Sun)

West Ham United har tilbudt 132 millioner kroner for Stade Rennais-forsvareren Nayef Aguerd, men alt tyder på, at Ligue 1-klubben vil afvise buddet på den 25-årige marokkaner. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik