Fodbold nyheder

Chelsea arbejder i kulisserne:
Troværdig kilde melder om kæmpe Haaland-bud

Af Anders Bjørn

Rygterne om Chelseas interesse i Erling Haaland har floreret længe, og nu skulle Roman Abramovich være klar til at smide et rekordbud afsted efter nordmanden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea mangler fortsat en angriber, som banker mål ind på samlebånd. Med købet af Timo Werner troede klubbens fans, at de havde fået den målsluger, som klubben længe har higet efter. Men svingende form og en frustrerende uskarphed foran mål medvirkede til, at Werner ofte spillede mere på kanten, og det virker ikke til, at Tuchel ser Werner som sin frontangriber i den kommende sæson.

Med under tre uger til sæsonstart i Premier League er der risiko for, at en snigende panik breder sig blandt fans af The Blues. Dog er der meldinger, som tyder på, at der ingen grund er til panik. Der bliver angiveligt arbejdet hårdt i kulisserne på en transfer af den norske komet Erling Haaland.

Som det kan ses i nedenstående Twitter-opslag fra ’cfcnewspage’, som har leveret eksklusive og korrekte opdateringer i løbet af en længere periode, så er der i Chelsea-lejren en stor tro på et køb af Haaland i dette transfervindue.

Mere om Erling Håland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik