Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her er dagens internationale rygter.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Juventus har afvist et bud på 747 millioner kroner fra Liverpool på den italienske kantspiller Federico Chiesa. Den 23-årige skiftede til Juventus på en to-årig lejeaftale fra Fiorentina i oktober 2020. (Repubblica)

Bayern München er interesseret i den 25-årige Chelsea-angriber Timo Werner. Tyskerens tidligere træner fra RB Leipzig, Julian Nagelsmann, er nemlig ny cheftræner i Bayern München (Football Insider)

Den franske angriber Antoine Griezmann vil kun forlade Barcelona, hvis det betyder en retur til hans tidligere klub, Atletico Madrid (Sport)

Juventus´ vicepræsident Pavel Nedved udtaler, at den portugisiske angriber Cristiano Ronaldo bliver i klubben. Ronaldo har et år tilbage af sin kontrakt med Serie A-klubben og er blevet sat i forbindelse med et skifte væk. (Sky Sports Italia via Football Italia)

Crystal Palace er tæt på at hente den danske forsvarsspiller Joachim Andersen i Lyon for 174 millioner kroner. Samtidig forhandler Palace stadig med Schalke om den tyrkiske midterforsvarer Ozan Kabak. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik