Fodbold nyheder

Gerrard:
Jeg kommer aldrig til at stå i spidsen for dem

Af Daniel Jensen

Liverpool-legenden var i løbet af sommeren rygtet til at være en af favoritterne til Everton-jobbet.

Article image
Ritzau-Scanpix


Carlo Ancelotti tog til Real Madrid, og derfor skulle Everton ud og finde en ny manager. Mange blev rygtet til klubben, men en af de mere kontroversielle kandidater var Liverpool-legenden Steven Gerrard, der i øjeblikket har stor succes hos Rangers i Skotland.

Fansene var ikke begejstret over muligheden for, at en af ærkerivalernes bedste gennem tiden muligvis kunne ende med at blive den nye manager, men ifølge Gerrard selv var det aldrig på bordet, og han ville aldrig have taget jobbet. Det udtaler englænderen i et interview med ESPN:

- Jeg var chokeret og overrasket over, at mit navn overhovedet blev nævnt i forbindelse med jobbet. Jeg ved ikke, hvor det kom fra. Måske var det bare aviserne, der spekulerede. Måske var der en sandhed i det. Jeg ved det ikke, men jeg kommer aldrig til at stå i spidsen for dem.

Everton endte dog alligevel med at ansætte en kontroversiel kandidat, da valget faldt på den tidligere Liverpool-manager Rafael Benítez, der var seks sæsoner på Anfield og vandt et Champions League-trofæ.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik