Fodbold nyheder

Inter-belgier vil have ophævet sin kontrakt

Af Stefan Lindahl

Radja Nainggolan taler med Inter om at få ophævet sin kontrakt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den belgiske midtbanespiller Radja Nainggolan ønsker ikke at fortsætte i Inter. Derfor har han kontaktet klubbens ledelse i håbet om, at de to parter kan nå frem til en aftale om at ophæve hans kontrakt. Det skriver Gazzetta dello Sport.


Inter skulle dog heller ikke være helt afvisende i forbindelse med en ophævelse, da de efter sigende heller ikke ser samarbejdet fortsætte. Milano-klubben meldte tidligere på året ud, at coronavirus-pandemien har taget hårdt på deres økonomi, og derfor kan de ved at ophæve Nainggolans kontrakt spare 56 mio. kroner i løn-budgettet.

Nainggolans ønske skulle angiveligt være at vende tilbage til Cagliari, som belgieren senest var udlånt til i sidste halvdel af den seneste sæson. Ifølge mediet vil Cagliari dog ikke betale for at lande Nainggolan, hvorfor de afventer, om Inter imødekommer Nainggolans ønske.

33-årige Nainggolan har været ejet af Inter siden sommeren 2018, hvor han skiftede til Milano-klubben fra Roma for 285 mio. kroner. Allerede efter den første sæson blev han dog sendt til Cagliari på lån, hvor han siden har været med undtagelse af seks måneder. Tidligere i karrieren var Nainggolan ejet af Cagliari fra 2010 til 2014.

For Inter har Nainggolan spillet 41 kampe. I efteråret sidste sæson spillede belgieren 42 Serie A-minutter for de senere italienske mestre.

Mere om Radja Nainggolan

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik