Fodbold nyheder

Barcelona: Anførergruppen siger nej til lønnedgang

Af Christian Bang Jensen

Jordi Alba, Gerard Pique, Sergi Roberto og Sergio Busquets siger alle nej til en lønnedgang i Barcelona, der fortsat kæmper med økonomiske problemer.

Article image

FC Barcelona kæmper en desperat kamp for at komme ovenvande i et bundløst økonomisk hav, men efter forhandlinger med klubbens anførergruppe skal redningskransene findes et andet sted.


For den samlede gruppe bestående af Jordi Alba, Gerard Pique, Sergi Roberto og Sergio Busquets har enstemmigt sagt pænt "nej tak" til den lønnedgang, som sportsdirektør Mateo Alemany har præsenteret for spillerne. Det skriver den spanske avis Sport onsdag morgen.

Problemerne i Barcelona stikker så dybt, at nytilkommende Memphis Depay angiveligt allerede har fået fortalt, at han ikke får sin fulde løn i denne måned. Samtidig er alle spillere sat til salg, hvor især målmanden Neto, danske Martin Braithwaite og Antoine Griezmann meldes tætte på skifter væk fra Catalonien.

Barcelona er angiveligt også blevet enige med den kontraktfrie Lionel Messi om en ny kontrakt, der giver den argentinske stjerne en lønnedgang på 50 procent af den tidligere kontrakt, men klubben har på trods af den markante besparelse i lønomkostningerne til superstjernen fortsat ikke råd til at gennemføre den nye kontrakt. ”Blaugrana” skal overholde et strengt økonomisk loft, hvor kun 25 procent af alle besparelser kan geninvesteres i klubben.


Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik