Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Jonas Hermansen

Varane til England, EM-vinder til Tottenham, og Juventus vil styrke truppen. Her er dagens internationale rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester United forventes at sende et formelt bud på Real Madrids Raphaël Varane denne uge, men er ikke villige til at møde prisskiltet på 434 millioner kroner, som kongeklubben har sat på franskmanden. Forsvarsspilleren har blot ét år tilbage af sin kontrakt med spanierne. (Daily Mail)


Den franske landsholdsspiller Varane er eftertragtet, og Chelsea overvejer at byde sig ind i kampen om den 28-årige verdensmester sammen med United og Paris Saint Germain. (Marca)

Manchester United har også tilbudt at købe Real Madrids brasilianske angriber Vinicius Junior, da den spanske storklub ihærdigt prøver at få skrabet nok penge sammen til at kunne købe PSG's Kylian Mbappé (Mirror)

Tottenham vil have fat i Romas offensive midtbanespiller Lorenzo Pellegrini, selvom det dog er uvist, om den italienske landsholsspiller ville være interesseret i at skifte til England. (Gazzetta dello Sport via Sport Witness)

Fenerbahce er i forhandlinger med West Ham om et skifte for 31-årige Andriy Yarmolenko, som kommer til at koste den tyrkiske klub cirka 17 millioner kroner. (Football Insider)

Den brasilianske venstreback Alex Telles har snakket et skifte væk fra Manchester United ned, da han har udtalt, at det er en fornøjelse at være i klubben. Den 28-årige forsvarsspiller kom til United fra Porto sidste år og har været rygtet til Roma og Inter Milan. (Goal)


Romelu Lukakus agent Federico Pastorello har forsikret Inter Milan-fansene om, at den belgiske angriber ikke forlader klubben denne sommer på trods af de økonomiske problemer, som de italienske mestre i øjeblikket gennemgår. (FCInterNews)

Mauro Icardi er åben for at forlade Paris Saint Germain til fordel for Juventus denne sommer. Den argentinske angriber tilbragte syv år i Serie A med Inter Milan, inden han skiftede til den franske hovedstadsklub i 2019. (Footmercato)

Juventus har også vist interesse i at købe Miralem Pjanic tilbage fra Barcelona. Den bosniske midtbanespiller skiftede til Spanien fra netop Juventus sidste år, men har haft svært ved at slå igennem i sin nye klub. (Mundo Deportivo)

Liverpool skal måske handle hurtigt, hvis de vil slå Borussia Dortmund i kampen om PSV Eindhovens Donyell Malen. Hvis den engelske klub vil have den 22-årige angriber, så er de nødt til først at skaffe sig af med nogle spillere. (Daily Express)

Barcelona midtbanespiller Riqui Puig har afslået adskillige tilbud, da han er fast besluttet på at blive og kæmpe for sin plads i klubben under Ronald Koeman. (Sport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik