Fodbold nyheder

Avis:
Griezmann har valgt sin næste klub

Af Daniel Fisker

Der har på det seneste været snak om en genforening mellem Antoine Griezmann og Atlético Madrid, og noget kunne tyde på, at der er noget om snakken.

Article image

Antoine Griezmann har ikke helt levet op til forventningerne i FC Barcelona, så derfor er det sandsynligt, at den franske angriber forlader Camp Nou denne sommer.

Manchester United og Chelsea har efter sigende stået forrest i køen til Griezmann, men det er også en mulighed, at franskmanden, som har scoret 35 mål i 99 Barcelona-kampe, bliver i Spanien.

Den spanske avis Sport mener dog at vide, at Griezmann foretrækker et skifte til Atlético Madrid, som solgte den 30-årige franskmand til Barca i sommeren 2019.

FC Barcelona befinder sig i øjeblikket i en penibel situation med en økonomi, som tilsyneladende hænger i laser. Derfor giver det mening med en afsked med Griezmann.

Barca er efter sigende ikke villige til at forhandle med La Liga-rivalerne, selvom Ronald Koeman tidligere har antydet en byttehandel med midtbanespilleren Saul Niguez.

Den catalanske storklubs modvillighed har gjort fremtiden usikker for Griezmann, som Juventus efter sigende også er interesserede i.

Mere om Antoine Griezmann

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik