Fodbold nyheder

AC Milan vil hente upopulær Real Madrid-spiller

Af Jonas Hermansen

Italienske AC Milan vil styrke truppen med spanske Isco, der lige nu er på kontrakt i Real Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

AC Milan mistede for nogle dage siden deres midtbaneprofil Hakan Calhanoglu til by-rivalerne Inter Milan, og derfor skulle klubben nu være på jagt efter en ny playmaker. De har fundet frem til Real Madrids midtbanemand Isco, som i noget tid har været ude i kulden i kongeklubben.


Ifølge La Gazzetta dello Sport har AC Milan flere gange før prøvet at hente spanieren til klubben, men da de vurderede spanieren for dyr, fejlede hvert forsøg. Sagen skulle nu ifølge samme medie være en del anderledes, da den spanske storklub nu vurderer Isco til cirka 150 millioner kroner, og taget i mente at han blot har ét år tilbage af sin kontrakt, kunne denne sum falde yderligere.

Den spanske tekniker har kigget efter en vej ud af sin nuværende klub i noget tid nu, og begge parter forsøgte med en adskillelse i januar også - dog uden held.

Isco har spillet 29 kampe denne sæson, hvor det er blevet til blot 1000 minutter på banen for de hvidklædte.

AC Milan og Real Madrid skulle desuden være i tæt kontakt, da det ikke blot er Isco, som de italienske sølvvindere finder interessant, men også Brahim Diaz, Luka Jovic og Alvaro Odriozola skulle være at finde på deres ønskeliste.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik