Fodbold nyheder

Journalist bekræfter: Arsenal har budt på stortalent

Af Daniel Fisker

Rygterne har længe sendt stortalentet Albert Sambi Lokonga til Arsenal, som efter sigende har sendt et konkret bud til Anderlecht.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den belgiske journalist Sven Claes løfter sløret for, at Arsenal har budt på den 21-årige Anderlecht-midtbanespiller Albert Sambi Lokonga. Claes mener at vide, at ”The Gunners” har tilbudt 104 millioner kroner plus yderligere 22 millioner kroner i bonusser for Lokonga, som spillede en hovedrolle for Anderlecht i den forgangne sæson.

Sven Claes mener ydermere at vide, at Arsenal og Lokonga allerede i sidste uge nåede til enighed om de personlige vilkår i en den måske kommende kontrakt. Hvis Arsenal og Anderlecht når til enighed om en pris for Lokonga, er det efter al sandsynlighed Granit Xhaka, den 21-årige belgier på sigt skal erstatte i Arsenals startopstilling.

På trods af sin unge alder har Lokonga allerede spillet 78 førsteholdskampe for Anderlecht – heraf 27 Jupiler Pro League-kampe i den forgangne sæson, hvor han scorede tre mål og leverede to assists. Det er ikke sikkert, at de i alt 126 millioner kroner er nok til at få Anderlecht til at slippe deres midtbanestjerne. The Athletic har tidligere antydet, at Anderlecht står fast på at forlange 150 millioner kroner for Lokonga.

Mere om Albert-Mboyo Lokonga

Mere om Anderlecht

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik