Fodbold nyheder

De Ligt om spillestil:
Det er man ikke vant til

Af Redian Ara

Hollands unge forsvarsspiller Matthijs De Ligt har udtalt, at spillestilen på landsholdet ikke er noget han er vant til.

Article image
Ritzau-Scanpix

Holland har fået en perfekt start på årets EM-slutrunde da de har vundet begge gruppekampe og har kvalificeret sig til den næste fase af turneringen. Hollænderne slog Ukraine 3-2 og Østrig 2-0 og mangler blot at slå Nordmakedonien for at sikre sig førstepladsen.

Der har dog været en del snak blandt fans og pressen om hvorvidt taktikkerne på holdet er som de skal være, og mange mener, at landstræner Frank de Boer ikke har truffet de rette beslutninger. Matthijs de Ligt har blandt andet udtalt sig om den spillestil træneren har implementeret.

- I dag skulle vi spille med lange bolde det meste af tiden, og som tidligere Ajax-spiller føles det mærkeligt at spille på den måde hele tiden, siger Matthijs de Ligt.

De Ligt spillede ikke den første kamp mod Ukraine grundet en skade, men han var med mod Østrig og var en af de helt store grunde til, at der ikke blev indkasseret mål.

Mere om Holland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik