Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der er tid til oprustning i Arsenal, som på rygtebørsen meldes interesserede i tre nye forstærkninger.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool er i kontakt med Borussia Mönchengladbach, og det er den 24-årige tyske midtbanespiller Florian Neuhaus, som englænderne er interesserede i. (Sport1)

Den tidligere Roma-træner Paulo Fonseca har indgået en toårig aftale med Tottenham, og offentliggørelsen er kun et spørgsmål om tid. (The Telegraph)

Arsenal er ved at udarbejde et bud og en plan for at få Brightons 23-årige midtstopper Ben White lokket til klubben. (The Athletic)

Arsenal holder også øje med 23-årige Manuel Locatelli, som startede inde for Italien i deres EM-premiere. Locatelli har haft en god sæson i Sassuolo. (Sky Sport Italia)

Der er masser af aktivitet i Arsenal, for Ben White er ikke den eneste, de har øje på i Brighton. Den 24-årige Yves Bissouma tiltrækker også deres opmærksomhed, og hans situation vil de følge i løbet af sommeren. (90min.com)

Den ombejlede Dortmund-spiller Jadon Sancho vil blive den spiller, der får den næsthøjeste løn, hvis han, som rygterne siger, skifter til Manchester United. Lønkongen i United vil stadig være David de Gea. (Daily Mail)

Manchester United og Juventus er favoritter til at hente Atletico Madrids spanske landsholdsspiller Saul Niguez. Men Chelsea er også kommet med i kampen om den 26-åriges underskrift. (Mundo Deportivo)

Everton overvejer at hente en gammel kending til klubben. 23-årige Nikola Vlasic har haft stor succes siden han forlod Everton i 2019 og skiftede til CSKA Moskva. (Daily Star)

Den mangeårige Tottenham-spiller Danny Rose er tæt på at skifte til Premier League-oprykkerne fra Watford. (Watford Observer)

Arsenal har åbnet dialogen med sin venstreback Kieran Tierney omkring en kontraktforlængelse. (Football London)

Fulham har afvist et bud på 140 millioner kroner for deres angriber Aleksandar Mitrovic. Det var Dynamo Moskva, som havde snøren ude efter serberen. (The Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik