Fodbold nyheder

Bo Henriksen præsenteret som cheftræner i F.C. Midtjylland:
Det var en no-brainer

Af Philip Sinkbæk Jensen

Rygterne omkring Bo Henriksen har floreret, men er er det officielt, at den tidligere AC Horsens-cheftræner tiltræder som cheftræner i F.C. Midtjylland

Article image
Den 46-årige karismatiske trænerskikkelse, Bo Henriksen, skifter jobbet ud som ekspert på TV3Sport for at tiltræde som cheftræner i F.C. Midtjylland på en treårig kontrakt med begyndelse d. 17. juni. Dette sker efter at den tidligere cheftræner, Brian Priske, er blevet solgt til belgiske Royal Antwerpen.

Ifølge en pressemeddelelse på fcm.dk, så blev Bo Henriksen præsenteret på et forhenværende pressemøde på MCH Arena til middag, hvor Henriksen så muligheden som en 'no-brainer’:

- Der er en masse mennesker med passion og energi i alt, hvad de foretager sig, og når det samtidig er et så spændende projekt, var det en no-brainer, da jeg fik muligheden, udtaler Bo Henriksen på pressemødet, der er klar på at lægge et hårdt arbejde i klubben mod store triumfer, som han tidligere har været garant for at udlede af sine mandskaber som træner i både Brønshøj og AC Horsens:

- Jeg skal komme med input til den kultur, som er bygget op i Midtjylland i en lang periode. Der er mange dygtige mennesker, som jeg også skal lære fra, men jeg kommer med en pakke, som forhåbentligt kan gøre, at klubben kan tage endnu en skridt, forsikrer Henriksen om, der afslutningsvis understreger, at FC Midtjyllands DNA er bygget om sammenhold, power og energi, som er gode dyder, som han skal videreudvikle mod de store målsætninger.

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik