Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Nicolai Christensen

Esbjerg udpeger ny cheftræner – Fortid i Bayer Leverkusen

Mandag har Esbjerg ansat tysk-hollandske Peter Hyballa som klubbens nye træner. En mand med et ganske flot cv.
Esbjerg fB har her til middag udpeget deres nye cheftræner, og valget er faldet på 45-årige Peter Hyballa. Hyballa har en fortid i blandt andre Bayer Leverkusen, hvor han har været ansat som assistent og senere hen træner for den tyske klubs u-19-mandskab.

1. Divisionsklubben beskriver Hyballa som en træner med en offensiv spillestil, hvor der ligeledes er stort fokus på aggressivt presspil.

- Vi byder Peter Hyballa velkommen til Esbjerg og EfB, og vi ser frem til, at han starter op på den anden side af sommerferien med holdet. Hyballa har erfaringer, kompetencer og resultater i den spillestil, som skal kendetegne EfB fremadrettet, så vi er rigtig glade for at have lavet en aftale med ham, siger klubbens administrerende direktør Brian Bo Knudsen.

Peter Hyballa siger selv om ansættelsen:

- Jeg er glad for at være her i EfB, som er en stor klub, og ser frem til at tage hul på forberedelserne til den nye sæson, hvor målet er at rykke op i Superligaen. Jeg har klare idéer med spillet, hvor et højt pres på banen vil fylde meget samtidig med, at vi skal udvikle unge spillere og gøre dem bedre til et endnu højere niveau.

- Desuden er jeg glad for, at Maik og Robin kommer til Esbjerg sammen med mig, da de begge er top-eksperter inden for fodboldområdet, siger Peter Hyballa.

Som Hyballa også fik nævnt, så får han Maik Drzensla som assistent og Robin Adrianssen som fysisk træner.

Udover tiden i Bayer Leverkusen så har Hyballa også været ansat i Wolfsburg og Borussia Dortmund som ungdomstræner. Dertil har han også været cheftræner for østrigske Sturm Graz, så altså en mand med et ganske flot cv.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER