ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Officielt:
Bayern afviser Haaland

Af Magnus Kisbye

Klubbens fremtidige direktør, Oliver Kahn, indrømmer, at Bayern München ikke kommer til at afgive bud på nordmanden til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Haaland har med et imponerende målsnit i de to seneste sæsoner etableret sig som en af de bedste angribere i Europa, og hans navn er brandvarmt på transfermarkedet. Længe har flere storklubber været meldt interesserede i Nordmanden – heriblandt Bayern München. Men nu melder den tyske klubs fremtidige direktør, Oliver Kahn, at et Erling Haaland-skifte er 'urealistisk' på nuværende tidspunkt.

- Desværre, hvem end der har sagt det forstår ikke vores situation. En vare der koster - som vi har hørt det - over 100 millioner euro er urealistisk for Bayern München i øjeblikket, siger Oliver Kahn til Bild.

Den tidligere tyske landsholdsmålmand mener tværtimod, at klubbens nuværende stjerneangriber, Robert Lewandowski, stadig har mange gode år i sig, selvom polakken har rundet de 33 år.

- Robert har stadig to år tilbage af sin kontrakt her. Hans præstationer kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Han har scoret 39 mål i Bundesligaen indtil videre. Alene det gør, at vi ikke behøver tænke på Haaland i dag. Robert kan fortsætte det her niveau i et par år mere, siger Kahn.

Haaland har scoret 37 mål i 38 kampe for Bayern Münchens rivaler Borussia Dortmund i denne sæson. Nordmandens kontrakt udløber i 2024. Foruden Bayern har der også været meldinger om, at andre storklubber som Barcelona og Real Madrid samt Premier League-trioen Manchester United, Manchester City og Chelsea er interesserede.

Mere om Erling Håland

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik