Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Magnus Kisbye

Officielt: Bayern afviser Haaland

Klubbens fremtidige direktør, Oliver Kahn, indrømmer, at Bayern München ikke kommer til at afgive bud på nordmanden til sommer.
Erling Haaland har med et imponerende målsnit i de to seneste sæsoner etableret sig som en af de bedste angribere i Europa, og hans navn er brandvarmt på transfermarkedet. Længe har flere storklubber været meldt interesserede i Nordmanden – heriblandt Bayern München. Men nu melder den tyske klubs fremtidige direktør, Oliver Kahn, at et Erling Haaland-skifte er 'urealistisk' på nuværende tidspunkt.

- Desværre, hvem end der har sagt det forstår ikke vores situation. En vare der koster - som vi har hørt det - over 100 millioner euro er urealistisk for Bayern München i øjeblikket, siger Oliver Kahn til Bild.

Den tidligere tyske landsholdsmålmand mener tværtimod, at klubbens nuværende stjerneangriber, Robert Lewandowski, stadig har mange gode år i sig, selvom polakken har rundet de 33 år.

- Robert har stadig to år tilbage af sin kontrakt her. Hans præstationer kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Han har scoret 39 mål i Bundesligaen indtil videre. Alene det gør, at vi ikke behøver tænke på Haaland i dag. Robert kan fortsætte det her niveau i et par år mere, siger Kahn.

Haaland har scoret 37 mål i 38 kampe for Bayern Münchens rivaler Borussia Dortmund i denne sæson. Nordmandens kontrakt udløber i 2024. Foruden Bayern har der også været meldinger om, at andre storklubber som Barcelona og Real Madrid samt Premier League-trioen Manchester United, Manchester City og Chelsea er interesserede.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER