ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Medie:
FC Nordsjælland afviste 90 millioner

Af Magnus Kisbye

FC Nordsjælland håber at krydse magisk grænse i sommerens transfervindue.

Article image

Mange Superliga-klubber ville formentligt ikke engang overveje at takke nej, hvis der tikkede et 90 millioner kroners-bud ind på en af deres spillere, men det er nu engang det, FC Nordsjælland angiveligt gjorde i det seneste vintertransfervindue.

Ekstra Bladet skriver, at den hollandske storklub Ajax i januar afgav et bud på knap 90 millioner kroner på Kamaldeen Sulemana, hvilket ville have gjort ghaneseren til det næststørste salg i Superligaens historie efter den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth. Men både Farum-klubben og spilleren selv takkede nej til det store tilbud.

Klubben afviste angiveligt buddet fordi timingen ikke var rigtig. Den skulle dog komme til sommer, hvor ’Tigerne’ håber at passere den magiske grænse på 100 millioner kroner i et salg af det ghanesiske stjernefrø.

Ajax er fortsat forrest i køen til Sulemanas underskrift, og i mandags var både klubbens direktør, Marc Overmars, samt chefscouten, Henk Veldmate, da også at finde på lægterne på Right to Dream Park under opgøret mellem FC Nordsjælland og FC København. Efter endnu en pragtpræstation af den ombejlede ghaneser udtalte han, at han er klar over den store interesse i ham.

- Jeg ved, at de er interesserede og gerne vil have mig. Men det vil de gerne på baggrund af tidligere kampe. Jeg tror ikke, at det havde gjort nogen forskel, hvis jeg havde haft en dårlig dag, fordi Overmars har set mig spille mange gange nu. Han kender til mit potentiale og hvor god, jeg kan være, sagde Kamaldeen Sulemana mandag aften til Canal 9.

Sidste sommer var Ajax ligeledes på spillerrov i Farum-klubben, da hollænderne hentede Sulemanas landsmand Mohammed Kudus for 60 millioner kroner.

Mere om Kamal Deen Sulemana

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik