ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Spansk legende favorit til at overtage trænerposten i Bundesliga-klub

Af Asbjørn Steffensen

Raul Gonzalez har imponeret som træner for Real Madrid Castilla, hvilket har sendt ham i førerposition til trænerjobbet i tyske Frankfurt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Raul Gonzalez opnåede legende-status i Real Madrid i sin tid i klubben. Angriberen er den spiller, der står noteret for flest kampe for Los Blancos nogensinde, som han blev spansk mester med seks gange og vandt Champions League tre gange med.

Raúl lagde støvlerne på hylden tilbage i 2015, hvorefter han er gået vejen som træner hos Real Madrids ungdomshold og andethold. Spanieren har klaret det godt og formået at sendte Real Madrid Castilla i opryknings-playoff i Segunda Division B. Det har vakt interesse i Tyskland og Eintracht Frankfurt.

Ifølge Goal Germany er Frankfurt, der i øjeblikket kæmper om fjerdepladsen i Bundesligaen, der giver adgang til Champions League, interesserede i at hente Raúl som Adi Hütters arvtager, da han drager til Borussia Mönchengladbach næste sæson.

Raúl har endnu ikke trænet andre hold end Real Madrids ungdomshold, men den tidligere angriber er respekteret i Tyskland efter hans succesfulde ophold i Schalke 04, hvor han blandt andet var med til at sikre klubben den tyske pokal.

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik