ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Hareide:
Bendtner kunne have hjulpet os i straffesparkskonkurrencen

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der var ingen Nicklas Bendtner i VM-truppen i 2018. En skade var skyld i fravælgelsen, siger den daværende landstræner Åge Hareide.

Article image
Ritzau-Scanpix

Nicklas Bendtner var ikke en del af den danske VM-trup i 2018. Angriberen havde pådraget sig en skade, og derfor blev han fravalgt. Mike Jensen, der dengang var holdkammerat med Bendtner i Rosenborg, blev også udeladt af truppen, og det gør Hareide mere ondt end udeladelsen af Bendtner.

- Han (Bendtner, red.) var uheldig at skade sig. Hvis ikke (han var blevet skadet, red.), var han kommet med. Jeg var vældigt klar på, at jeg ikke ville tage skadede spillere med til VM. Jeg har mere ondt af, at Mike Jensen ikke blev valgt. Han var en tro tjener, siger Åge Hareide til Dagbladet i Norge.

Som bekendt endte Danmarks VM-eventyr i ottendedelsfinalen, da Kroatien viste sig stærkest i den afgørende straffesparkskonkurrence. En straffesparkskonkurrence hvor Bendtner kunne have gjort gavn.

- Men Nicklas kunne have været god at have i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien. Han var temmelig sikker fra pletten og som sagt en vældig fin fyr på alle måder, siger Åge Hareide, der i øjeblikket er træner i Rosenborg.

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik