ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Liverpool-legende:
Suarez-skifte til Liverpool vil være ideelt

Af Jonathan Kjær Troelsen

Hvis det står til en tidligere Liverpool-spiller, vil det være en god ide for klubben at hente en kontroversiel gammel kending til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Luis Suarez havde masser af succes, da han gjorde livet ondt for diverse forsvarsspillere i Premier League i årene 2011-2014. Her var han til tider en enmandshær for Liverpool, inden han tog turen til FC Barcelona. Til næste sommer er uruguayaneren kontraktfri, og det burde Liverpool lure på ifølge en af klubbens gamle legender.

- Hvis de kunne få Luis (Suarez, red.) på en fri transfer, ville det være ideelt. Det kommer også an på, om Luis vil spille hver eneste uge, eller han vil være tilfreds med bare at være en del af holdet. For med hans alder tror jeg ikke, han vil kunne spille uge efter uge, siger John Barnes, der spillede i klubben fra 1987-1997.

I denne sæson har både resultater og spil været mangelfuldt hos Liverpool, og mange af klubbens spillere har været der i flere sæsoner. Derfor trænger holdet til ny energi, hvis man spørger Barnes.

- Liverpool skal genopbygge deres holdånd og sammenhold. Derfor skal spillerne være glade i klubben og glade for spillet. Hvis Luis kan det, så er det fedt. Så få ham med ombord, siger den tidligere kantspiller til Goal.

Luis Suarez har kontrakt med Atletico Madrid indtil sommeren 2022. I denne sæson har han scoret 19 gange i 28 La Liga-kampe.

Mere om Luis Suárez

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik