ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Bale er i godt humør:
Når jeg er glad spiller jeg godt

Af Victor Nyrup

Gareth Bale mener, at hans humør og form følges ad.

Article image

På trods af en række vigtige mål i både La Liga, Copa Del Rey og ikke mindst Champions League blev Gareth Bale aldrig den store succeshistorie i Real Madrid, som både klubben og fansene håbede på, da ”Kongeklubben” betalte historiske 750 millioner kroner for waliseren tilbage i 2013. Kantspilleren lærte aldrig rigtig sproget, og efter flere år med tvivl omkring Bales motivation og passion for klubben, valgte Real Madrid at leje den løntunge waliser tilbage til Tottenham.

Siden Bale vente hjem til den hvide del af Nordlondon har han flere gange været ud og sige, at han føler sig hjemme og har fået fodboldglæden tilbage, og det er begyndt at vise sig på banen. Med otte mål og et assist i sine seneste otte optrædener i Premier League har den hjemvendte offensivspiller leveret en af sine bedste perioder siden skiftet til den spanske hovedstad for næsten otte år siden. Selv mener Bale, at forklaringen på hans gode form skal findes i hans høje humør.

- Som jeg har sagt før, så skal jeg bare have en stribe kampe (for at komme i form, red.), og det får jeg nu. Det er jeg glad for, og når jeg er glad spiller jeg godt, siger Bale ifølge Sky Sports.

Gareth Bale scorede i sin seneste kamp et flot hattrick imod Sheffield United i Premier League, hvilket bringer lejesvenden fra Real Madrid op på ni ligamål i denne sæson, hvilket er mere, end waliseren har præsteret de sidste to sæsoner.

Mere om Gareth Bale

Mere om Tottenham

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik