Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Magnus Kisbye

Læs blandt andet om Sergio Aguero, Tammy Abraham, Sergio Ramos og Gianluigi Donnarumma

Article image
Ritzau-Scanpix

Everton har sluttet sig til Chelsea, Leeds United, Tottenham, Barcelona og Inter i forsøget på at hente den argentinske angriber Sergio Aguero, der vil være tilgængelig på en gratis transfer, når han forlader Manchester City til sommer. (Star Sunday)

AC Milan overvåger Chelseas 23-årige engelske angriber Tammy Abraham, som også er ønsket af West Ham. (Standard)

Afgående Bayern München-træner, Hansi Flick, ønsker at blive tysk landstræner, når Joachim Löw forlader landsholdet efter sommerens EM-slutrunde. Flick er derfor ikke interesseret i at overtage trænersædet i Tottenham. (Sport1)

Den 35-årige spanske forsvarsspiller Sergio Ramos håber stadig på en kontraktforlængelse af to års varighed i Real Madrid. Klubben har kun tilbudt ham en et-årig aftale. (Marca)

Den italienske målmand Gianluigi Donnarummas kontrakt med AC Milan løber ud til sommer, og hans agent, Mino Raiola, har holdt samtaler med Juventus om, at den 22-årige slutter sig til dem. (Calciomercato)

Juventus-træner, Andrea Pirlo, har reageret på rygter om hans fremtid ved at sige, at han har talt med klubbens ejere og er "ikke bekymret, når det kommer til mit arbejde". (Goal)

Den spanske forsvarsspiller Eric Garcias agent er tæt på at blive enig om en aftale, der får den 20-årige spiller til at slutte sig til Barcelona på en gratis transfer, efter at hans kontrakt med Manchester City løber ud til sommer. (Mundo Deportivo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik