Fodbold nyheder

Tuchel:
Jeg er glad for, at AC er her

Af Daniel Fisker

Chelsea-manageren Thomas Tuchel er glad for sin danske forsvarsspiller Andreas Christensen, som ser ud til at blive på Stamford Bridge.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den nok mest prominente danske forsvarsspiller i øjeblikket, Andreas Christensen, erklærede tidligere på ugen, at Chelsea er hans andet hjem. Derfor er der også meget, som taler for en forlængelse af danskerens nuværende kontrakt.

Chelsea-manageren Thomas Tuchel, som overtog managerposten hos ”The Blues” i janaur måned, er tilsyneladende også glad for danskeren. AC beviser sit værd på banen, og det er ifølge den 47-årige tysker det allervigtigste.

- Jeg tror, at det er bedst, hvis han snakker på banen. Så længe han spiller, som han spiller, så har han alle argumenter for at blive her, udtaler Thomas Tuchel ifølge Daily Mail.

- Jeg tror, at han er glad for at være her, og jeg er glad for, at han er her.

- Jeg vil dog ikke blandt mig i noget som helst – samtaler eller forhandlinger. Det har jeg aldrig gjort, og jeg kommer aldrig til det.

- Hans spil på banen taler for sig selv, og det er det vigtigste.

25-årige Andreas Christensen har kontraktudløb i sommeren 2022. Noget kunne dog tyde på, at en kontraktforlængelse allerede er under opsejling for danskeren, som – bortset fra et lejeophold i Borussia Mönchengladbach – har spillet i Chelsea siden 2012.

AC har foreløbig spillet 123 førsteholdskampe for Chelsea, mens det toårige lejeophold i Tyskland kastede 82 kampe af sig. Chelsea-forsvareren har foreløbig spillet 39 kampe for det danske landshold.


Mere om Andreas Christensen

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik