Fodbold nyheder

Messi køber bolig:
Skifte under opsejling?

Af Daniel Fisker

Lionel Messi har investeret i en luksusbolig i Miami. Bliver MLS sommerdestinationen for den argentinske superstjerne?

Article image
Ritzau-Scanpix

Et boligkøb kan være en god indikator for et klubskifte. Hvis denne teori holder stik, kan Lionel Messi være på vej til USA og MLS. FC Barcelona-superstjernen har således købt en luksuslejlighed i Miami – nærmere bestemt i den eksklusive forstad Sunny Isles Beach.

International Business Times mener at vide, at der er tale om en lejlighed på 511 kvadratmeter – med yderligere 195 kvadratmeter på terrassen. Boligkomplekset råder desuden over en vinkøler med plads til 1000 flasker vin, seks swimmingpools, en spa-afdeling, et fitnesscenter, et yoga-studie, et professionelt køkken og en champagnebar.

David Beckham, som ejer Inter Miami, har tidligere understreget, at han drømmer om at hente både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo til sin MLS-klub. Flere andre – ganske vist aldrende – stjerner har i tidens løb prøvet lykken i USA. Måske er det Lionel Messis tur til sommer.

Den nyudnævnte FC Barcelona-præsident pønser efter sigende på at tilbyde Lionel Messi en treårig kontraktforlængelse, men Miami-lejligheden, som efter sigende har kostet Messi i omegnen af 55 millioner kroner, fortæller måske en anden historie.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik