Fodbold nyheder

Tre klubber mere har meldt sig ud af Super League

Af Daniel Jensen

Det ny projekt lider endnu et knæk.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den nye Super League, der blev annonceret i søndags, led et alvorligt knæk, da de seks engelske klubber alle meldte sig ud af projektet sent i går aftes. Nu har tre yderligere klubber officielt fulgt trop og lagt projektet på hylden.

Der er tale om Atlético Madrid fra Spanien, samt de to Milano-klubber fra Italien Inter og AC Milan. Det har alle tre klubber i dag meldt ud på deres hjemmesider.

På klubbens hjemmeside skriver AC Milan følgende:

- Vi accepterede invitationen til Super League med reelle intentioner om levere den bedst mulige europæiske fodboldturnering for fansene verden over, samt med de bedste intentioner for vores egen klub og fans, men vi har hørt fansenes holdninger og bekymringer omkring Super League, og hos AC Milan har vi lyttet til dem, der elsker denne fantastiske sport.

På klubbens hjemmeside skriver Inter følgende:

- Inter bekræfter, at klubben ikke længere er en del af Super League-projektet. Inter tror på, at fodbold, ligesom alle andre brancher, hele tiden skal bestræbe sig efter at gøre deres turneringer bedre, for at fastholde fans i alle aldre verden over. Med den vision ser vi frem til at arbejde sammen med institutioner og andre parter for at sikre fremtiden for den sport, vi alle elsker.

På klubbens hjemmeside skriver Atlético Madrid følgende:

- Atlético Madrids bestyrelse har mødtes og besluttet formelt at fortælle Super League og de andre klubber, at vi ikke går med i projektet. For klubben er sammenhæng mellem alle dele af vores rød-hvide familie, især fansene, essentiel. Førsteholdstruppen og træneren har udtrykt deres tilfredshed med beslutningen, da sportslige resultater må komme før alle andre kriterier.

Dermed har ni ud af de 12 udbryder klubber nu forladt projektet. Det er kun Juventus, Real Madrid og FC Barcelona, som endnu ikke officielt har meldt sig ud.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik