Fodbold nyheder

Breaking:
ALLE engelske storklubber ude af Super League

Af Troels Drasbech

Alle engelske klubber er hermed ude af den kontroversielle liga.

Article image

Fans af de engelske klubber fra Liverpool, Arsenal, Manchester United og Tottenham kunne få minutter inden natten til onsdag ånde lettet op, da klubberne har meldt ud på deres officielle hjemmesider og Twitter-profiler, at de har meldt sig ud af European Super League.

- Liverpool Football Club kan bekræfte, at vores involvering i de igangværende planer om at forme en europæisk superliga er blevet droppet. I de seneste dage har klubben modtaget henvendelser fra forskellige nøgleaktører, både internt og eksternt, og vi vil gerne takke dem for deres værdifulde bidrag, skrev Liverpool på sin officielle hjemmeside.

- Som et resultat af at lytte til jer og det bredere fodbold-fælleskab de seneste dage har vi valgt at trække os fra den potentielle Super League. Vi lavede en fejl, og vi undskylder for det, skrev Arsenal på deres officielle Twitter-profil.

- Vi vil ikke være deltagende i European Super League, skrev Manchester United kortfattet på deres officielle Twitter-profil.

Den sidste klub var Tottenham, og de skrev nyheden således:

- Vi kan bekræfte, at vi formelt har påbegyndt en udmelding fra gruppen, der udvikler forslagene til European Super League, skrev klubben på sin officielle Twitter-profil.

Med alle engelske klubber ude kan Super League meget vel blive manet til jorden i løbet af onsdagen. Det ligner en vigtig sejr for fans rundt om i verden.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik