Fodbold nyheder

Real Madrid-spillere takker nej til bonus

Af Daniel Jensen

De økonomiske konsekvenser skabt af corona kan stadigvæk mærkes, men nu giver spillerne en hjælpende hånd.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det lignede længe, at det skulle blive en skuffende sæson for Real Madrid, da de forsvarende spanske mestre kunne se bysbørnene fra Atlético Madrid stikke af i toppen af La Liga. Samtidig kom man kun med nød og næppe videre fra Champions League-gruppespillet, og der blev spekuleret i cheftræner Zinedine Zidanes fremtid.

Nu er alting blevet vendt på hovedet. Real Madrid er kun et point efter Atlético i La Liga, og de spanske giganter har netop spillet sig i Champions League-semifinalen efter en samlet 3-1-sejr over Liverpool. Titlerne er inde for rækkevide, og skulle ”Los Blancos” gå hen og vinde turneringerne, så står truppen til at få udebetalt en klækkelig bonus.

Det beløb skulle eftersigende ligge på hele 225 millioner kroner, men spillertruppen skulle have besluttet sig for at takke nej til de mange millioner for at hjælpe klubben, såfremt de hiver trofæerne hjem. Det skriver det spanske medie ABC. Spillerne gjorde præcis det samme i sidste sæson, da de vandt det spanske mesterskab.

Real Madrid spiller den første semifinale i Champions League d. 27. april, når de hjemme i Spanien får besøg af Chelsea.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik