Europa: Champions League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Liverpool
Real Madrid
Jonathan Kjær Troelsen

Optakt: Liverpool - Real Madrid

Liverpool har gjort det svært for sig selv efter nederlaget på 3-1 i første kamp. Derfor venter der en svær opgave, når favoritterne fra Madrid kommer på besøg.
Kommentar:
Liverpool har en svær opgave foran sig. Efter 1-3-nederlaget fra første kamp skal englænderne håbe på endnu en af de famøse store europæiske aftener på Anfield. Videre avancement fra kvartfinalen kræver en god præstation, og det kræver en bedre præstation end den, som blev lagt for dagen i Madrid i sidste uge.

Liverpool vandt i weekenden for første gang på hjemmebane i Premier League i ni forsøg. Den uindtagelige befæstning, som Anfield har været i flere år, har været ikke-eksisterende i 2021 med flere nederlag. Det var da også kun en scoring til allersidst fra Trent Alexander-Arnold, der gjorde, at de endte med tre point i weekenden. Derfor er det et skrantende hjemmehold, som skal forsøge at lave overraskelsen.

Real Madrid møder op til opgøret med stor selvtillid. Dels på grund af sejren i første kamp på 3-1, men også efter weekendens El Clasico-sejr over Barcelona. Sejren betød, at Real Madrid nu kun er et point bag førerholdet, Atletico Madrid, i La Liga, og kongeklubben har kun tabt en ud af de seneste 15 kampe i alle turneringer.

Derfor er det et formstærkt spansk udehold, der møder op til opgøret og med det gode udgangspunkt fra første kamp, er Real Madrid dem, der har de bedste kort på hånden forud for onsdagens opgør.

Karantæner og skader:
Liverpool er stadig hårdt skadesramt, hvor specielt de defensive profiler mangler. Joel Matip, Joe Gomez, Virgil van Dijk og Jordan Henderson er med garanti ude af opgøret med skader, mens Divock Origi, Curtis Jones og Caoimhin Kelleher er tvivlsomme.

Også Real Madrid er hårdt ramt i de bagerste geledder, hvor Sergio Ramos og Raphael Varane stadig er skadet. Lucas Vazquez udgik med en skade i weekendens El Clasico, hvorfor han også er ude. Derudover er Dani Carvajal og Eden Hazard ukampdygtige til opgøret.

Bud på kampens profil:
Hvis Liverpool skal gøre sig forhåbninger om at lave overraskelsen og vinde det samlede opgør, så er profilerne Mohamed Salah og Sadio Mane tvunget til at levere en kamp på højeste niveau. Men de to afrikanske stjerner har ledt mere efter disse kampe i denne sæson end tidligere.

Casemiro på Real Madrids midtbane er også udset til at få en vigtig rolle. Brasilianeren skal forsøge at holde Liverpools offensiv i skak, og med spillere som Modric og Kroos rundt om sig, er Casemiro omringet af kvalitet. Hvis Casemiro og co. vinder midtbanekampen, så er Real Madrid nået langt i bestræbelserne på at vinde det samlede opgør.

Bud på kampens resultat:
Med en kneben 2-1-sejr over Aston Villa i weekenden bliver det svært for Liverpool at true et væsentligt stærkere Real Madrid-hold. Madrilenerne kan lure på omstillinger under hele kampen, og en skarp Benzema er svær at holde fra fadet i 90 minutter. Derfor er buddet, at kampen ender 1-1.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER