Fodbold nyheder

Inters angrebsduo er blevet dødsensfarlig efter kombination af stjerner

Af Anders Bjørn

Lautaro Martinez har ifølge et italiensk medie løftet sit niveau til det ustoppelige efter han har teamet op med Romelu Lukaku i Inters angreb.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det italienske medie Gazetta dello Sport kalder Lautaro Martinez for uhyggeligt farlig, hvilket de især mener, er sket siden han begyndte at spille ved siden af sin angrebsmakker Romelu Lukaku, som kom til Inter i klubbens rekordtransfer i 2019. Lautaro Martinez har ifølge mediet forbedret sig i enorme proportioner i de sidste to sæsoner. Dette skyldes argentinerens samspil med Lukaku, og i høj grad den plads som Lukaku skaber til Martinez.

Både Martinez og Lukaku var på pletten endnu engang, da klubben vandt 2-1 over Sassuolo onsdag aften. De betyder begge enormt meget for Inters flotte sæson, hvor holdet i skrivende stund ligger lunt i svinget til det italienske mesterskab.

Antonio Contes angrebsmakkerpar har scoret 36 mål tilsammen i Serie A, hvilket er ni mål færre end Bayern München-duoen Robert Lewandowski og Thomas Müller. Lukaku har scoret 21 mål, mens Lautaro Martinez har fået nettet til at blafre 15 gange.

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik