Fodbold nyheder

Milan ude efter uopnåelig Fiorentina-spiller

Af Christian Kern Hansen

AC Milan er angiveligt ude efter Fiorentina-midtbanespilleren Sofyan Amrabat, men det bliver formentlig ikke nemt eller billigt at hente marokkaneren ind på en kontrakt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge MilanNews mener den italienske avis Gazetta Dello Sport at kunne berette, at AC Milan er interesseret i Fiorentina-midtbanespilleren Sofyan Amrabat, men det bliver ikke nemt for AC Milan at lande en aftale med marokkaneren, da Gazetto Dello Sport skriver, at han for Fiorentina er urørlig.

Ifølge den italienske avis skulle storklubben fra hovedstaden have budt cirka 149 millioner danske kroner for den 24-årige midtbanespiller, men det bud er altså ifølge Gazetta Dello Sport blevet afvist, og noget kunne tyde på, at beløbet skal hæves i et betydeligt omfang, hvis et køb af Amrabat i fremtiden skal realiseres.

Sofyan Amrabat har fristet en tilværelse i Fiorentina siden januar-måned sidste år, hvor han kom til fra Serie A-kollegaerne Hellas Verona. Kort efter offentliggørelsen af ham som ny Fiorentina-spiller blev han udlejet til netop Hellas Verona frem til sommeren 2020, hvor han efterfølgende vendte hjem til Firenze-klubben.

Amrabat har indtil videre repræsenteret Fiorentina 27 gange.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik