Fodbold nyheder

Pochettino:
Neymar kan lide at slås

Af Daniel Fisker

Paris Saint-Germain-træneren Mauricio Pochettino mener ikke, at Neymar fortjente et rødt kort i weekendens topkamp mod Lille.

Article image
Ritzau-Scanpix

Neymar startede inde for første gang, siden han vendte tilbage fra den skade, som han pådrog sig i februar. Det blev dog langtfra et ideelt comeback for den brasilianske superstjerne, som så rødt i kampens døende minutter.

Lille bragte sig foran efter 20 minutters spil, hvorfor de foreløbig overtog førstepladsen i Ligue 1 fra PSG, som satsede alt på en udligning. Neymar drev spillet fremad efter 90 minutter, da han røg i totterne på Tiago Djaló, som forsøgte at trække tiden ud.

Neymar fik allerede et gult kort for usportslig opførsel i starten af anden halvleg. Kontroversen med Djaló medførte, at dommeren gav Neymar endnu et gult kort og marchordre. PSG-træneren Mauricio Pochettino mener dog ikke, at brasilianeren fortjente et rødt kort.

- Han var meget begejstret for at starte inde i en kamp, udtaler Mauricio Pochettino ifølge ESPN.

- Han er en følelsesladet spiller. Han kan lide at spille, han kan lide at slås. Han er et konkurrencemenneske. Han fortjente ikke et rødt kort.

- Han ved, at han er nødt til at styre sig.

PSG skal op imod Bayern München i Champions League onsdag aften, og her kan Neymar komme i aktion, fordi hans karantæne kun gælder i Ligue 1. Pochettino håber i den forbindelse på, at alt kommer til at gå godt med Neymar i Champions League-opgøret.

Mere om Neymar

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik