ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

John Terry sat i forbindelse med managerjob i Premier League-klub

Af Philip Sinkbæk Jensen

John Terry spejder efter en manager-rolle i den nærmeste fremtid. Nu meldes endnu en Premier League-klub interesseret i den øjeblikkelige Aston Villa-assistenttræner.

Article image
Ritzau-Scanpix

40-årige John Terry har siden oktober 2018 påtaget sig rollen som assistenttræner for Aston Villa. Nu spekulerer Terry og omverden i, om den tidligere Chelsea- og England-anfører bør tage skridtet op og blive manager. Championship-klubben, Bournemouth, har tidligere vist interesse i at tilknytte Terry som manager, men nu melder Premier League-klubben, Sheffield United, sig også ind i kampen om den ombejlede englænder.

Sheffield United kæmper i øjeblikket om overlevelse i den bedste engelske række, og eftersom at John Terry var medvirkende til at få Aston Villa oprykningsberettiget i sit virke som assistenttræner i 2019, så ser Sheffield United en fidus til den tidligere centerback.

Ifølge det britiske The Mirror, så er Aston Villa bekendt med efterspørgslen på John Terry, der samtidigt også udmelder, at Terry bør følge sine ambitioner om at blive manager i fremtiden, og derfor også at klar til at lade John Terry skifte fra Aston Villa, hvis den rette mulighed matcher John Terry og hans ambitioner.

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik