Fodbold nyheder

Denne artikel er sponsoreret

Restituer efter træning i din egen udendørsspa

Af Torsten Brix

Ikke dumt…

Article image
Ritzau-Scanpix

Er du seriøs omkring din fodbold, er det vigtigt, at du træner hårdt og målrettet. Det er dog mindst lige så vigtigt, at du giver din krop tid og plads til at restituere. Og det er der mange, der glemmer.

Der er talrige eksempler på dygtige fodboldspillere, der arbejder rigtig hårdt for at nå deres mål. Mange af dem arbejder så hårdt, at de glemmer, at de også er nødt til at løfte foden fra gaspedalen i ny og næ.
Gør man ikke det, ender det nemlig med enten skader eller burn-out. Ingen af delene er noget, der gør det lettere for dig at nå dine mål. Derfor er det vitalt, at du ikke undervurderer vigtigheden af at restituere, når du har gennemført din træning.

Når det kommer til restitution, er der selvfølgelig mange måder at gøre det på. Derfor handler det også om at finde en måde, der fungerer godt for dig. Et godt bud kunne eksempelvis være, at du efter træning kan koble fra i en oppustelig spa eller jacuzzi til udendørs brug.


Restitution handler om at slappe af
Som der er givet udtryk for herover, findes der rigtig mange måder at restituere på. Derfor er der ikke én løsning, der er den rette for alle. Tværtimod er der stor forskel på, hvad folk foretrækker, hvorfor dit fokus bør være at finde ud af, hvad du foretrækker.

Det kan være, at du har lyst til at smide dig på sofaen, mens du ser en god film. Det kan også være, at du vil spille et par kampe mod vennerne i FIFA. I bund og grund har det ikke den store betydning, da det blot handler om at slappe af.
Sørger du for at slappe af, giver du også dine muskler ro til at restituere. Det er med til at mindske risikoen for skader, men det medfører også, at du kan klare dig bedre til næste træning, da dine muskler ikke er udkørte.

I og med, at din restitution har direkte indflydelse på, hvordan du klarer dig til træning, bør der naturligvis ingen tvivl herske om, at det er vitalt at have fokus på det. På trods af, at det er det, er der mange, der ikke har forstået vigtigheden af det.

Blandt dem, der tror, at det ikke er synderligt vigtigt at få koblet fra, er der mange, der ender med at blive skadet. Dem der ikke bliver skadet, ender ofte med at falde fra til træning, fordi de ganske enkelt har presset deres krop for hårdt. Husk derfor altid at tage dig tid til at restituere.


Hvorfor er en udendørs spa god til at restituere?
Hvis du har et ønske om at restituere på bedst mulig vis, er det oplagt at finde en løsning, hvor du ikke foretager dig andet, end blot at slappe af. Det kan sagtens være, at du føler, at det fungerer fint, at du blot smider dig på sofaen, når du kommer hjem.

Det er dog ikke alle, der har det på denne måde, da de føler, at det er for nemt at give sig i kast med noget, hvis man ligger på sofaen. Det kan være, at man så ender med lige at støvsuge boligen, rydde lidt op eller måske endda gå en tur.
For at være på den sikre side, kan en udendørsspa være en god løsning. Når du først har lagt dig ned i det varme vand, har du næppe lyst til at rejse dig igen. Derfor kan du være helt sikker på, at du ender med at give din krop god tid og plads til at få restitueret efter træning.


En udendørsspa er ikke nødvendigvis dyr
Rigtig mange tror, at det er dyrt at investere i et udendørs spa eller –jacuzzi, men det behøver det dog ikke at være. Vil du gerne finde en billig jacuzzi, rådes du til at vælge en oppustelig variant. Pas på dog med, at den ikke bliver alt for billig, da den oppustelige spa sandsynligvis blot vil være af lav kvalitet.

I stedet bør du fokusere på at finde et godt tilbud på din jacuzzi, hvor du kan spare en fornuftig sum penge på enten en spa eller jacuzzi til udendørs brug, som bryster sig af gode anmeldelser, høj kvalitet og slidstærke materialer.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea