Daniel Jensen

Tidligere italiensk landsholdsspiller vender hjem til Brasilien

Efter 15 år i udlandet har den 34-årige taget beslutningen om at tage tilbage til hjemlandet.
Éder tog som 19-årig springet fra Brasilien til Europa og Empoli i Italien. Det skulle vise sig at være den rigtige beslutning for angriberen, der nåede at opholde sig 12 år i landet og spille over 350 kampe i det italienske fordelt på Serie A og Serie B. Efter nogle år i Kina vender brasilianeren med det italienske statsborgerskab nu hjem til Brasilien. Han har skrevet under på en kontrakt til december i 2022 med Sao Paulo.

Èder spillede hele 245 kampe i Serie A. Størstedelen af disse kom i hans tid hos Sampdoria, hvor han gjorde det så godt, at han endte med at blive nationaliseret og spille for det italienske landshold. Den gode periode gjorde også, at han blev hentet til storklubben Inter, hvor han nåede at spille 2,5 sæson, før Kina kom på banen.

Den 34-årige angriber har gennem tiden spillet for en række italienske klubber: Empoli, Casena, Frosinone, Brescia, Sampdoria og Inter. Her blev det til hele 245 kampe i Serie A, 60 mål og 27 assist. Udover det, så fik han 26 kampe for Italien med seks mål til følge. Han var med i de afgørende kampe mod Sverige, da Italien missede kvalifikationen til VM i Rusland i 2018.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER