Fodbold nyheder

Mourinho sur på Levy - nægtede at sælge spiller

Af Oscar A. Olesen

Forholdet mellem Jose Mourinho og Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy er i øjeblikket ingen dans på roser, hvilket angiveligt skyldes et nægtet spillersalg.

Article image
Ritzau-Scanpix

Stillingen vedrørende jobbet som manager i Spurs spøger i kulissen efter nederlagene til Arsenal i North London-derbyet og det pinlige exit i Europa League efter 3-0-kampen mod Dinamo Zagreb.

I dag melder Football Insider ifølge PLBOLD.DK så, at der er knas i forholdet mellem Jose Mourinho og bestyrelsesformanden, Daniel Levy. Det skyldes bestemt én situation, hvilket omfatter et spillersalg, der aldrig blev til noget.

I januar ønskede Jose Mourinho angiveligt at sælge Dele Alli til Paris Saint-Germain, men den handel ville Daniel Levy altså ikke acceptere ske. Levy værdiansatte den engelske landsholdsspiller til 390 millioner kroner, hvilket PSG på ingen måde gad betale. Herefter blev en eventuel lejeaftale drøftet, men PSG ville ikke betale de 25 millioner kroner, det krævede for at leje Alli for resten af sæsonen. Derfor endte Levy forhandlingerne, hvilket har fornærmet Jose Mourinho. Især idet den portugisiske manager er bange for, kun at kunne sælge Dele Alli for halvdelen af prisen i sommerens kommende transfervindue.

Tottenham befinder sig i skrivende stund på Premier Leagues sjetteplads, og ligger dermed akkurat til at misse pladserne, der giver adgang til næste sæsons europæisk fodbold.


Mere om Dele Alli

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik