Fodbold nyheder

Tuchel ser nier-potentiale i Kai Havertz

Af Anders Bjørn

Kai Havertz har startet de to seneste kampe for Chelsea, hvor offensivspilleren har fungeret som nier. Tyskerens præstationer har imponeret Thomas Tuchel, som overvejer at benytte Havertz permanent i den position.

Article image
Ritzau-Scanpix

Thomas Tuchel har fået en fornem start som Chelsea-træner. Tyskeren har endnu ikke tabt en kamp i spidsen for de blå, og det er til trods for at han har forsøgt sig med mange forskellige folk og formationer i front. I sejren over Everton og i gårsdagens kamp mod Leeds, var det Kai Havertz, som spillede forrest som nier.


Den tyske stjernespire har imponeret Tuchel med sine seneste præstationer, og Chelseas træner ser perspektiver i at benytte Havertz på denne position fremadrettet. Tuchel udtaler således:

- Han er næsten at regne som nier, for han foretrækker at spille højt i banen og ikke nødvendigvis at gå længere ned. Han elsker at ligge helt fremme og kunne komme med i boksen og score mål. Derfor spillede han den rolle i dag.

Havertz har i sin Chelsea-tid scoret fem gange. Han fremtvang et selvmål og et straffespark mod Everton, og han kom ligeledes frem til flere gode muligheder i nulløsningen mod Leeds. Starten i det engelske har dog også været præget af skader, en omgang slem corona-smitte og svingende præstationer.

Mere om Kai Havertz

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE