Fodbold nyheder

Medie:
Chelsea har identificeret Bayern-stjerne som Pulisic-erstatning

Af Nicolai Christensen

Christian Pulisic har ikke haft stor tillid fra Thomas Tuchel, og derfor bliver amerikaneren rygtet væk fra Chelsea. Nu skulle ”The Blues” også have identificeret en erstatning for Pulisic.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Pulisic var utrolig vigtig for Chelsea i slutningen af sidste sæson, og mange havde nok forventet, at den 22-årige amerikaner ville blive en af de helt store profiler i denne sæson. Under Frank Lampard i den første del af sæsonen var han ramt af skader, og spillede ikke så meget. Så kom Thomas Tuchel til i slutningen af januar, og Pulisic har stadigvæk ikke startet en kamp under Tuchel.

Nu skulle Chelsea og Tuchel imidlertid være i gang med at kigge efter en erstatning for Pulisic, og her skulle de være meget interesseret i en født vinder. Daily Mail erfarer, at Tuchel skulle være lun på Kingsley Coman, der ikke spiller fast for Bayern München, men har vist, hvor dygtig han er, når han har fået kontinuerlig spilletid.

Det samme medie melder også, at to af Chelseas rivaler i form af Liverpool og Manchester United begge skulle være interesseret i Pulisic.

Christian Pulisic kom til Chelsea fra Borussia Dortmund i 2019, hvor han siden blot har spillet 59 kampe for Chelsea. I denne sæson er det blevet til 18 kampe i Premier League, men hvor størstedelen af minutterne er kommet som indskifter.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik