Fodbold nyheder

Zlatan erklærer sin kærlighed til Milan

Af Niels Nedergaard

Zlatan Ibrahimovic har efterhånden rundet en alder af 39 år og har været hårdt plaget af skader i denne sæson. Men det bekymrer ikke den svenske stjerneangriber, der i stedet erklærer sin kærlighed til AC Milan.

Article image
Ritzau-Scanpix

39 år er ingen alder i fodbold. I hvert fald ikke hvis du spørger den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic. Svenskeren har kontraktudløb med AC Milan til sommer, og så skulle man ellers tro, at superstjernen måske har tænkt sig at lægge støvlerne på hylden, når den tid kommer.

Men sådan forholder det sig langt fra. I stedet erklærer Zlatan nu sin kærlighed til Milan. Han savner nemlig holdkammeraterne og klubben hver gang, han ikke kan være en del af træningen eller holdets kampe.

- Jeg ville gerne have været her forleden (til Verona-kampen, red), for jeg føler så meget indeni og savner holdet for meget. Når jeg tilbringer en dag uden dem, er det som at være uden mine børn, siger Zlatan ifølge goal.com til tv-showet ’Che Tempo Che Fa TV,’ der udgives af Rai Play.

Zlatan bliver også spurgt ind til hans nuværende rolle hos Milan, og selvom han i øjeblikket ikke kan bidrage med noget på banen grundet sin skade, så føler han alligevel, at han har en stor rolle hos den italienske storklub.

- I Milan har jeg meget ansvar, og jeg føler mig som en leder. Det her hold er det eneste hold, hvor jeg er begejstret. Jeg vil give meget, lære og være en leder, for når de ser på mig, så forventer de også noget fra mig, lyder det fra den svenske superstjerne.

Zlatan Ibrahimovic har spillet 14 kampe for Milan i Serie A i denne sæson. Han har dog samlet spillet 126 kampe for Milan og lavet 83 mål. Svenskeren har nemlig været forbi klubben af to omgange. Først i perioden fra 2010-2012 og altså senest fra i januar 2020 og indtil nu.

Med andre ord har Zlatan en kæmpe stjernestatus i Milan. Kun fremtiden kan dog vise, hvorvidt den 39-årige svensker fortsætter sin aktive karriere i klubben, når hans kontrakt udløber til sommer.

Mere om Zlatan Ibrahimović

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik