Fodbold nyheder

Er Agueros tid i City forbi?

Af Henrik Varbøl Andersen

Skader og bænkeplads har præget angriberens sæson, som kan vise sig at blive den sidste.

Article image
Ritzau-Scanpix

32-årige Sergio Aguero kan være på vej mod sit sidste mål og kamp for Manchester City, mener BBC. Argentineren har kontaktudløb til sommer, og det forventes ikke, at den bliver forlænget, og dermed ligner det altså et farvel til et ikon.

I næsten ti år har ”The Citizens” nydt godt af Agueros målnæse. Han kom til klubben i 2011 efter fem år hos Atletico Madrid, hvor han fik sit europæiske gennembrud. Han blev hurtigt en publikumsyndling hos City-fansene med hele 23 mål i sin første sæson i det engelske.

På søndag kan det altså blive angriberens sidste Manchester-derby. Et derby hvor han før har terroriseret United-forsvaret, og han huskes for sit mål i 6-1 sejren på Old Trafford i sin debut-sæson. Målfarligheden er dog forduftet, og han har ikke scoret et mål for City i et år ifølge BBC.

Aguero kun oplevet Premier League-atmosfæren seks gange i sæsonen, og han har været hårdt plaget af skader. Måske kan han altså slutte sin City-karriere af med et mesterskab, da klubben i øjeblikket fører Premier League ganske suverænt med hele 14 point ned til søndagens modstander.

Hvem ved – måske kan Sergio Aguero lige nå at få scoret endnu et derby-mål, hvis Pep Guardiola gør brug af ham søndag.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik