Fodbold nyheder

Bayern-stortalent fejrede fødselsdag med professionel kontrakt

Af Henrik Varbøl Andersen

Han skiftede i sommeren 2019 fra Chelsea til de tyske-giganter, hvor han nu er ved at lægge vejen til en stor fremtid.

Article image
DFL/Getty Images/Simon Hofmann

Jamal Musiala har underskrevet sin første professionelle kontrakt med Bayern München, blot en uge efter, at han fyldte 18 år. Nyheden præsenteres på storklubbens hjemmeside, hvor stortalent udtrykker sin begejstring for Bayern:

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben og på holdet. Jeg spiller med nogle af de bedste spillere i verden, og jeg kan lære fra dem hver dag i træningen.

Stortalentet har underskrevet en kontrakt helt frem til 2026, og sportsdirektør Hasan Salihamidzic hylder klubbens måde at finde og forme talenter på:

- Jeg er meget tilfreds med vores system og måde at finde talenter, udvikle dem og integrere dem på førsteholdet. Det bærer frugt.

Jamal Musiala har trods sin unge alder allerede spillet 27 kampe for Bayern Münchens førstehold, og det har kastet fire scoringer af sig. Han blev den yngste målscorer for Bayern i Champions League, da han scorede i 4-1 sejren over Lazio.

Han satte endnu en rekord, da han blev den yngste Bundesliga spiller for de tyske mestre, da han fik spilletid i opgøret mod Freiburg i juni. Mon ikke Musiala er et navn vi kommer til at høre mere til i fremtiden, som tegner lys for det 18-årige offensiv talent.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik