Fodbold nyheder

Koeman:
Jeg er ikke bekymret for Xavi

Af Victor Nyrup

Ronald Koeman er ikke bekymret for at blive erstattet af klublegenden Xavi.

Article image
Ritzau-Scanpix

Som vi tidligere har skrevet her på Indkast.dk, så håber Joan Laporta, der er en af forhåndsfavoritterne til præsidentvalget i FC Barcelona, at klublegenden Xavi kan overtales til at blive ”Blaugranas” nye cheftræner, hvis Laporta vinder det kommende valg i den catalanske storklub. Klubbens nuværende træner Ronald Koeman er ikke bekymret for at miste sin stilling til Xavi, og den hollandske træner understreger, at han ikke vil tænke over sin jobsituation, før valget er afgjort.

- Jeg er ikke bekymret for Xavi, da jeg har en kontrakt. Når vi ved, hvem der skal være klubbens næste præsident, så vil vi tale om, hvilken vej han vil tage klubben, siger Koeman ifølge BeIN Sports.

Præsidentvalget afholdes den 7.marts, og valget kan meget vel få betydning for Ronald Koemans fremtid i FC Barcelona. De fleste eksperter forventer, at valgets vinder bliver klubbens tidligere præsident Joan Laporta, og den 58-årige spanier har foruden Xavi også luftet idéen om, at Arsenals Mikel Arteta kunne overtage Koemans trænersæde på Camp Nou.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik