Fodbold nyheder

Schalke har redningsmanden på plads

Af Daniel Jensen

Bundklubben håber på at det femte forsøg på trænerposten i denne sæson kan vende skuden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tyske klub Schalke 04 har gang i en ganske forfærdelig sæson. Efter 23 kampe har traditionsklubben blot vundet en enkelt kamp og skrabet ni point sammen i Bundesligaen. Det kostede for et par dage side Chrstian Gross sit job som træner i klubben.

At trykke på panikknappen og fyre træneren er intet nyt for ledelsen i Schalke, for tidligere på sæson har både David Wagner og Manuel Baum fået sparket. Huub Stevens var også kort indover som midlertidig træner, så klubben har nu ansat sin femte træner i denne sæson - og det valg er faldet på Dimitrios Grammozis.

Den 42-årige træner stod i spidsen for Darmstadt 98 i den tyske 2. Bundesliga i 1,5 sæson, før han stoppede i sommer. Nu skal han forsøge at redde de kongeblås liv i Bundesligaen, og det er en udfordring, han ser frem til:

- Jeg ser virkelig frem til denne opgave. Jeg vil bruge den korte tid indtil min første kamp på at få et overblik over holdet - og selvfølgelig starter vi med en sejr mod Mainz.

Hos klubbens ledelse er man sikre på, at man denne gang har ramt rigtigt. Til klubbens hjemmeside udtaler klubbens sportslige ansvarlige, Peter Knäbel, følgende:

- Vi er overbeviste om, at vi med Dimitrios Grammozis har fundet den rigtige træner til den sidste tredjedel af sæsonen. Vi er alle bevidste om den sportslige situation, men uanset hvad er der stadig 11 kampe, der skal spilles, og vi ønsker at gøre det så godt som muligt. Dimitrios er det helt rigtige valg - både professionelt og personligt.

Dimitrios Grammozis får debut når Schalke 04 på fredag får besøg af Mainz på Veltins-Arena.


Mere om Schalke 04

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik