Fodbold nyheder

Avis:
Svenske mestre lurer på tidligere dansk landsholdsspiller

Af Daniel Jensen

Den danske træner i Malmö FF, Jon Dahl Tomasson, skulle være meget interesseret i at hente den danske angriber til Sverige.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Nicolai Jørgensen for fire år siden sparkede 21 bolde i kassen og blev topscorer i den hollandske Æresdivision hos Feyenoord, regnede de fleste med, at han skulle tage skridtet videre til en af de helt store ligaer. Det skifte kom dog aldrig, og siden da har den 30-årige angriber aldrig fundet samme niveau igen.

Alderen og det faldne niveau gør nok at drømmen om at komme til et af de helt store fodboldlande i Europa så småt må puttes i glemmebogen, og det skulle svenske Malmö FF nu står klar til at lukrere på. Det skriver den svenske avis Kvällsposten.

Ifølge avisen så skulle Jon Dahl Tomasson være særdeles interesseret i at hente Nicolai Jørgensen til klubben, så han kan hjælpe klubben i deres kvalifikation til næste års Champions League. Lige nu skulle prisen dog være et problem. Feynoord skulle angiveligt ønske at modetage i omegnen af 30 millioner kroner for danskeren, hvilket Malmö mener er for dyrt. De vil i givet fald forsøge at leje den tidligere danske landsholdspiller i stedet.

Nicolai Jørgensen har siden sit skifte fra FC København til Feynoord spillet 143 kampe i det hollandske. Derudover er det blevet til 56 mål og 23 oplæg. Angriberen har også spillet 39 kampe for det danske landshold og scoret ni mål. Han spillede sin seneste kamp i nationaldragten i 2019, da han spillede 90 minutter i en kamp mod Irland, der endte 1-1.

Mere om Nicolai Jørgensen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik