Fodbold nyheder

Hendersons operation veloverstået:
Nu venter genoptræningsperiode

Af Jonathan Kjær Troelsen

Liverpools anfører måtte gå skadet fra banen i sidste weekends nederlag til bysbørnene fra Everton. Nu er dommen faldet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jordan Henderson har været på operationsbordet, efter han pådrog sig en muskelskade i søndags. Det bekræfter de forsvarende mestre, Liverpool, på sin hjemmeside.

Ifølge klubben venter der nu en genoptræningsperiode for den 30-årige englænder. Henderson er som minimum tilbage i starten af april måned, og dermed misser midtbanespilleren en række vigtige kampe for Liverpool, samtidig med han går glip af landsholdssamlingen i slutningen af marts, hvor der venter tre VM-kvalifikationskampe for England.

Det er blandt andet Premier League-kampe mod Chelsea og Wolverhampton, som Henderson misser samt returkampen i Champions League mod RB Leipzig.

30-årige Henderson er nyeste mand på en lang skadesliste i Liverpool, hvor spillere som Joe Gomez, Virgil van Dijk, Joel Matip og James Milner allerede er at finde på listen. På vej tilbage fra skadeslisten er Naby Keita, som har været ude en længere periode, samt brasilianeren Fabinho.

Mere om Jordan Henderson

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik