Fodbold nyheder

Cazorla om tidligere holdkammerat: Han passer perfekt til Barcelona

Af Nicolai Christensen

Pau Torres er en eftertragtet midterforsvar, og flere klubber holder øje med spanieren, men står det til hans tidligere holdkammerat, Santi Cazorla, så er der én bestemt klub, som han ville passe perfekt til.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er den seneste klub til at have meldt sin interesse i Villareal’s Pau Torres. Det har fået mediet RAC1 til at spørge Torres’ tidligere holdkammerat Santi Cazorla omkring den unge midterforsvar, og hvad han er god til.


- Jeg synes, at Pau Torres er en meget brutal spiller. Xavi spørg mig tit til ham. Han er en ung spiller, jeg synes, at han er en hård spiller, lyder det fra Cazorla.

- Han har en god personlighed. Han har meget Barcelona-stil, han får bolden, og har et godt overblik og vision med bolden.

Real Madrid har længe lignet den 24-årige spaniers nye klub, hvor han ville kunne komme ind og erstatte Sergio Ramos, der godt kunne ligne et overstået kapitel i den spanske hovedstad til sommer. Men ifølge Cazorla så ville Torres altså passe perfekt til Barcelona og deres spillestil.

Villareal skulle angiveligt kræve op imod 485 mio. kr. for Torres, så det bliver ikke billigt at erhverve sig den venstrebenede midterforsvar.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik