Fodbold nyheder

Omdiskuteret agent sammenligner Haaland med Lewis Hamilton

Af Oscar A. Olesen

Erling Braut Haaland er et af de mest lovende, unge talenter i fodboldverden, og nordmandens agent mener da også, at knægten er lavet af et helt specielt stof.

Article image
Ritzau-Scanpix

20-årige Erling Braut Haalands fremtid bliver på daglig basis sat i forbindelse med et klubskifte til nogle af verdens bedste og mest succesrige fodboldhold. Dortmund-spillerens altid kontroversielle agent Mino Raiola har endelig givet sit eget besyv på sin unge klients fremtid, og nævner ham som værende en af de spillere, der står til at overtage tronen fra selveste Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, når de to verdensstjerner en dag stiller støvlerne på hylden. Selv sammenligner Raiola Dortmund-angriberen med Formel 1-stjernen Lewis Hamilton.

- Det er åbenlyst, at alle klubber ser Haaland an, idet han er en af fremtidens potentielle nye superstjerner, og fordi det er så svært at præstere, hvad han gør i så ung en alder. Han skal nok blive en stor spiller i løbet af dette årti, især fordi garvede spillere, som Ibrahimovic, Ronaldo og Messi har nået en alder, hvor man spørger sig selv om, hvor længe man fortsat kan nyde at se dem spille. Så alle har øjnene rettet mod den nye generation af unge supertalenter. Kun ti klubber har råd til at købe Haaland, og samtidig tilbyde spændende ambitioner efter at have været i Dortmund. Fire af de klubber er i England. Jeg tror ikke, at du finder en eneste træner eller sportsdirektør i hele verden, som vil sige, at de ikke er interesseret i Haaland. Det svarer til, at et Formel 1-hold siger, at de ikke vil have Lewis Hamilton til at køre for dem, udtaler Mino Raiola til BBC ifølge Goal.

Det må i den grad siges, at Haaland ikke set sig tilbage siden tilværelsen i østrigske Salzburg blev skiftet ud med tyske Dortmund, i og med angriberen har formået at score hele 43 mål i 43 optrædener i alle turneringer.


Mere om Erling Håland

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik