Fodbold nyheder

Tottenham på vej til at sælge sommersigning

Af Anders Bjørn

Matt Doherty kan ende med at blive at blive solgt allerede til sommer, til trods for at højrebacken ankom fra Wolverhampton i begyndelsen af denne sæson.

Article image

I sommeren 2020 købte Tottenham en forstærkning til højrebacken i form af Matt Doherty for omtrent 130 millioner kroner. Doherty blev købt som nyt førstevalg på positionen, men han har ikke været i stand til at sætte sig på pladsen. Det har i stedet været franske Serge Aurier, som har været Jose Mourinhos foretrukne.

Matt Doherty blev udstyret med en fireårig kontrakt hos Tottenham, men der har været langt mellem snapsene for den irske back. Derfor er Jose Mourinho ifølge ESPN kommet i tvivl om hvorvidt, Doherty nogensinde kommer til at blive den succes, som han var i Wolves. Ni gange har Doherty spillet fra start i denne sæson, to af disse er kommet efter nytår, hvoraf han modtog en udvisning i den ene, så det har bestemt ikke været en dans på roser indtil videre for Doherty.

Der er dog et håb for Matt Doherty. Eftersom Tottenham har præsteret særdeles svingende over de seneste måneder, kan Mourinho heller ikke vide sig sikker på at forblive i trænersædet hos Spurs. Skulle det ende med et trænerskifte i Nordlondon, så kan det måske betyde en ny chance for Doherty hos The Lilywhites.

Mere om Matt Doherty

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik